Avtoservis ASavtomatski menjalnik

Menjalnik S Tronic, Q tronic

Ta avtomatski menjalnik uporablja Audi, pogosti znaki da gre za okvaro menjalnika so da, vam pri speljevanju cuka, kar nastane težava v obrabljenih lamelah.

CENIK

DSG - Avtomatski menjalnik

Menjalniki so vgrajeni predvsem v novejša vozila Škoda, Volskwagen, Seat znaki so pogosta izguba prestav ki nastane pri okvari mehatronike.

Cenik

CVT - Multitronic

Hiba tega avtomtskega menjalnika ki ga uporablja Audi, je ko daš v "drive" zamuja z speljevanje in spelje šele pri 1600 obratih, to je ponavadi okvara mehatronike.

Cenik

Power Shift - DSG

Znamke Ford, Peugeot, Volvo, Dodge uporabljajo menjalnika power shift, znaki za servis so izguba prestav, ter težave pri speljevanju? Je Avtoservis AS pravi naslov za vas.

Cenik

Avtomatski menjalnik

Menjalnike te vrste vstavljajo v vsa vozila Alfa Romeo, Peugeot, Audi, Vw pogosti znaki so cukanje pri preststavljanju, vibracije pri 50 hitrosti kmh,zgubljanje prestav, padec tlaka olja.

Cenik

Ročni menjalnik

Pri ročnih menjalnikih je hiba prekomerna obraba ležajev kjer je pogosta težava napačne nastavitve zračnosti ležajev. Pri Avtoservis AS vam po menjavi ležajev skrbno in pravilno nastavimo zračnost ležajev.

Cenik

Menjava Olja

Pri avtomatskih menjalnikh je cena menjava olja naslednja:
- S-tronic , Q-tronic - 190 EUR
- DSG - 180 EUR
- CVT-Multitronic - 230 EUR
- POWER SHIFT DSG - 160 EUR
- Avtomatski menjalniki - 170 EUR

diagnostika vozila

Avtoservis AS vam naredi brezplačno diagnostiko okvare vašega menjalnika.

Rezervirjatje si termin za vaš avtomatski menjalnik. 040 648 722

Ali pa nas kontaktirajte preko emaila: atgearboxrepairs@gmail.com